Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i posjetitelja naše internetske stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem internetske stranice.

Ova izjava opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu internetsku stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i koje korake poduzimamo da bismo ih zaštitili. Izjava također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj internetske stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Našu internetsku stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Vaše osobne podatke prikupljamo ukoliko dobrovoljno pošaljete podatke putem obrazaca za određenu svrhu (prijava na tečaj, upit za izradu ponude za prijevod) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem obrasca za prijavu: ime i prezime, datum rođenja, broj telefona i e-mail adresa.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem upita za ponudu za prijevod su: ime i prezime, e-mail adresa i broj telefona ili mobitela.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

U svakom trenutku imate prava:

  • na pristup podacima i uvid u podatke
  • na informiranost o obradi osobnih podataka
  • na povlačenje privole za primanje obavijesti u marketinške svrhe
  • na podnošenje prigovora
  • na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ukoliko želite ostvariti neko od navedenih prava, možete nas kontaktirati na: info@aranea-opatija.com.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše internetske stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere.

Otvori kartu