Tečaj općeg jezika namijenjen je svima koji žele naučiti strani jezik, obnoviti ili usavršiti postojeće znanje, a s obzirom na razinu poznavanja stranog jezika podijeljen je na stupnjeve od početnika do vrsnog govornika (A1-C2).

Nastava se odvija u ugodnoj atmosferi malih grupa od 5 polaznika iste razine poznavanja jezika.
Fond sati 30 školskih sati
Dinamika 2x tjedno / 2 školska sata
Trajanje 8 tjedana
Cijena
Jednokratno 1.200,00kn ili 2 rate po 660,00kn
Navedena cijena je formirana za grupu od 5 polaznika
Ukoliko želite u kratkom roku svladati osnove jezika ili obnoviti već postojeće znanje za uspješnu komunikaciju sa gostima, onda je ovo pravi tečaj za Vas. Tečaj je fokusiran na direktnu komunikaciju sa gostima, od primanja rezervacija, prezentiranja nekretnine do pružanja osnovnih informacija o svojoj okolini.
Fond sati 18 školskih sati
Dinamika 3x tjedno / 2 školska sata
Trajanje 3 tjedana
Cijena
450,00kn
Navedena cijena je formirana za grupu od 5 polaznika
Tečaj se održava tijekom ožujka i travnja.
Za sve one koji nemaju vremena pratiti rad grupe ili žele program posebno kreiran prema njihovim potrebama nudimo mogućnost individualne nastave. Cilj programa je fokusiran u cijelosti na polaznika i njegove zahtjeve.
Dinamika po dogovoru / minimalno 1x tjedno
Cijena 140,00kn / 45 minuta
Cijena ne uključuje udžbenike
Rad sa 2 polaznika istih zahtjeva i razine poznavanja stranog jezika. Dinamika izvođenja i program se u potpunosti prilagođava polaznicima.
Dinamika po dogovoru / minimalno 1x tjedno
Cijena 90,00kn / 45 minuta
Cijena po osobi
Engleski za početnike namijenjen djeci predškolskog uzrasta u potpunosti prilagođen njihovom uzrastu. Učenje kroz igru, pjesmu i likovno izražavanje uz korištenje interaktivnih materijala.
Dinamika 2x tjedno / 1 školski sat
Cijena 290 kn / mjesečno
Djeci od 01. do 04. razreda osnovneškole nudimo tečaj stranog jezika tijekom cijele školske godine bilo kroz učenje u grupi (5 polaznika) ili polu individualne nastave za dva polaznika iste razine znanja. Udžbenici nisu uračunati u cijenu.
Dinamika 2x tjedno / 1 školski sat
Cijena 290,00kn / mjesečno
Djeci od 05. do 08. razreda osnovne škole nudimo tečaj stranog jezika tijekom cijele školske godine bilo kroz učenje u grupi (5 polaznika) ili polu individualne nastave za dva polaznika istre razine znanja. Udžbenici nisu uračunati u cijenu.
Dinamika 2x tjedno / 2 školska sata
Cijena 576,00kn / mjesečno
Otvori kartu
Preselili smo na novu adresu
lingua-ludica.com
Preusmjeravanje na novu adresu za 10 sekundi ...